Kas mažina vyrų lytinį potraukį ir kaip jį padidinti

pagal | 2023 23 balandžio

Seksualinis potraukis yra esminė žmogaus gyvenimo dalis, todėl normalu, kad vyrų lytinis potraukis svyruoja. Tačiau, kai šie svyravimai tampa nuolatiniai, gali sumažėti lytinis potraukis, malonumas ir ištvermė lovoje. Yra kelios priežastys, dėl kurių vyrams gali sumažėti lytinė funkcija. Šiame straipsnyje išnagrinėsime 10 priežasčių, dėl kurių sumažėja vyrų lytinis potraukis, ir pateiksime 10 priemonių vyrų lytiniam potraukiui, malonumui ir ištvermei lovoje padidinti, įskaitant Powertabs vartojimą.

10 priežasčių, mažinančių vyrų lytinį potraukį

  1. Amžius: Vyrams senstant jų lytinis potraukis gali natūraliai sumažėti. Taip yra dėl sumažėjusio testosterono kiekio.
  2. Medicininės būklės: Tam tikros medicininės būklės, tokios kaip diabetas, širdies ligos ir nutukimas, gali sumažinti lytinę funkciją.
  3. Vaistai: Kai kurie vaistai, pavyzdžiui, antidepresantai, kraujospūdį mažinantys vaistai ir prostatos vėžio gydymo būdai, gali sutrikdyti lytinę funkciją.
  4. Stresas: Stresas: didelis streso lygis gali sumažinti lytinį potraukį.
  5. Depresija: Depresija gali sumažinti seksualinį potraukį ir malonumą.
  6. Miego trūkumas: Dėl miego trūkumo gali sumažėti seksualinė funkcija.
  7. Santykių problemos: Dėl santykių sunkumų, įskaitant bendravimo sutrikimus ir pasitikėjimo problemas, gali sumažėti seksualinis potraukis ir malonumas.
  8. Prasta mityba: Dėl prastos mitybos, kurioje yra mažai maistinių medžiagų, gali sumažėti seksualinė funkcija.
  9. Piktnaudžiavimas psichoaktyviosiomis medžiagomis: Piktnaudžiavimas psichoaktyviosiomis medžiagomis gali lemti lytinės funkcijos susilpnėjimą.
  10. Fizinio aktyvumo trūkumas: Dėl nepakankamo fizinio aktyvumo gali sutrikti lytinė funkcija, nes sumažėja kraujo pritekėjimas į varpą.

10 priemonių vyrų seksualiniam potraukiui, malonumui ir ištvermei lovoje padidinti

  1. Pakankamai miegokite: Pakankamas miegas yra labai svarbus gerai bendrai sveikatai, be to, jis gali turėti teigiamos įtakos lytiniam potraukiui ir ištvermei. Miego trūkumas gali sukelti nuovargį ir stresą, o tai gali sumažinti seksualinį potraukį ir darbingumą. Kita vertus, pakankamai miego gali padidinti testosterono kiekį, o tai gali sustiprinti lytinį potraukį ir seksualinę ištvermę. Suaugusiesiems rekomenduojama miegoti 7-9 valandas per naktį.
  2. Pasirūpinkite subalansuota mityba: Seksualinę funkciją gali pagerinti subalansuota mityba, kurioje gausu maistinių medžiagų. Pasirūpinę mityba, kurioje gausu vaisių, daržovių, neskaldytų grūdų, liesų baltymų ir sveikų riebalų, galite aprūpinti organizmą maistinėmis medžiagomis, reikalingomis seksualinei sveikatai palaikyti. Tokios maistinės medžiagos kaip cinkas, vitaminas D ir omega-3 riebalų rūgštys yra susijusios su geresne lytine funkcija.
  3. Reguliariai mankštinkitės: Reguliari mankšta gali pagerinti lytinę funkciją, nes padidina kraujo tekėjimą į varpą. Įrodyta, kad ypač aerobiniai pratimai pagerina lytinę funkciją, nes pagerina kraujo tekėjimą ir sumažina stresą. Pratimai taip pat gali padėti padidinti testosterono kiekį, kuris gali pagerinti lytinį potraukį ir seksualinę ištvermę.
  4. Valdykite stresą: Stresas yra dažnas veiksnys, galintis prisidėti prie seksualinės funkcijos sutrikimų. Streso valdymas pasitelkiant tokias technikas kaip meditacija, gilus kvėpavimas ir joga gali padėti pagerinti seksualinę funkciją. Šios technikos gali padėti sumažinti nerimą ir skatinti atsipalaidavimą, o tai gali pagerinti seksualinį pajėgumą ir malonumą.
  5. Spręskite medicinines problemas: Tam tikros medicininės būklės gali turėti įtakos seksualinei funkcijai, įskaitant diabetą, širdies ligas ir nutukimą. Šių ligų gydymas gali padėti pagerinti lytinę funkciją. Pavyzdžiui, diabeto gydymas gali pagerinti kraujotaką ir nervų funkciją, o tai gali pagerinti lytinį pajėgumą. Svarbu bendradarbiauti su sveikatos priežiūros specialistu, kad būtų galima valdyti bet kokias medicinines būkles, kurios gali turėti įtakos seksualinei funkcijai.
  6. Spręskite vaistų šalutinio poveikio problemą: Tam tikri vaistai gali turėti šalutinį poveikį, kuris gali paveikti lytinę funkciją. Pokalbis su gydytoju apie šalutinį vaistų poveikį gali padėti spręsti seksualinės funkcijos problemas. Kai kuriais atvejais gydytojas gali pakeisti pacientą kitu vaistu arba pakoreguoti dozę, kad pagerėtų lytinė funkcija.
  7. Pagerinkite santykių kokybę: Santykių kokybė gali turėti didelę įtaką seksualinei funkcijai. Santykių kokybės, įskaitant bendravimą ir pasitikėjimą, gerinimas gali padėti pagerinti lytinę funkciją. Atviras bendravimas apie seksualinius troškimus ir pageidavimus gali padėti partneriams suprasti vienas kito poreikius ir padidinti seksualinį pasitenkinimą.
  8. Apribokite piktnaudžiavimą psichoaktyviosiomis medžiagomis: Piktnaudžiavimas psichoaktyviosiomis medžiagomis gali turėti neigiamą poveikį seksualinei funkcijai. Piktnaudžiavimo psichoaktyviosiomis medžiagomis apribojimas arba visiškas jų atsisakymas gali padėti pagerinti seksualinę funkciją. Ypač alkoholis gali sumažinti lytinį potraukį ir seksualinį pajėgumą. Metimas rūkyti taip pat gali pagerinti lytinę funkciją, nes pagerėja kraujotaka ir sumažėja erekcijos sutrikimų rizika.
  9. Naudokite natūralias priemones: Natūralios priemonės, tokios kaip Powertabs, gali padėti pagerinti lytinę funkciją, nes padidina kraujo tekėjimą į varpą ir sustiprina lytinį potraukį bei ištvermę. Powertabs sudėtyje yra natūralių ingredientų, kurie veiksmingai prisideda prie geresnės lytinės funkcijos. Prieš lytinį aktą likus 1-2 valandoms tereikia išgerti vieną kapsulę, o jos poveikis gali trukti net iki 6 valandų.
  10. Kreipkitės profesionalios pagalbos: Jei seksualinės funkcijos problemos išlieka, kreipkitės pagalbos į sveikatos priežiūros specialistą, kuris padės nustatyti ir išspręsti pagrindines problemas. Sveikatos priežiūros specialistas gali atlikti fizinę apžiūrą ir atlikti tyrimus, kad nustatytų bet kokias medicinines būkles, kurios gali turėti įtakos lytinei funkcijai. Jie taip pat gali patarti, kaip keisti gyvenimo būdą, vartoti vaistus ar taikyti kitą gydymą, kuris gali pagerinti lytinę funkciją. Ankstyvas pagalbos kreipimasis gali padėti užkirsti kelią tam, kad seksualinės funkcijos sutrikimai neturėtų neigiamos įtakos bendrai sveikatai ir gerovei.

Pabaigai

Lytinis potraukis yra natūrali ir svarbi žmogaus gyvenimo dalis, o vyrų lytinio potraukio svyravimai gali atsirasti dėl įvairių priežasčių, įskaitant amžių, sveikatos būklę, netinkamą mitybą ir kt. Tačiau visuomet galima imtis priemonių, kurios padidintų lytinį potraukį, malonumą, ištvermę lovoje ir bendrą sveikatą bei gerovę.

Sekso prekės, prezervatyvų parduotuvė Vilniuje – Prezervatyvai.net

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *